Cadeaus

Bestel jouw

Babbel cadeau

BESTEL EEN BABBEL CADEAUBON OF IK-MIS-DE-BABBEL PAKKET!

Het is voor ons allemaal een gekke tijd. Ook in onze sector en binnen ons bedrijf zijn de klappen hard, nu de horeca volledig gesloten is.

Maar je hoeft ons niet helemaal te missen!

Kies voor een cadeaubon!
Wij bieden jullie op dit moment een korting van 20% korting op onze cadeaubonnen, door aankoop van een cadeaubon kun je ons helpen. De korting werkt als volgt: je koopt een cadeaubon t.w.v. € 20,- en betaalt nu € 16,-. Zodra wij weer open zijn en jullie weer mogen ontvangen, doen wij dat uiteraard heel graag!

Hoe werkt het? Bestel jouw cadeaubon eenvoudig via ons bestelformulier. Kies de cadeaubon van de gewenste waarde. Wij geven 20% korting op het aankoopbedrag. Vul jouw gegevens in. Ontvang van ons een Tikkie betaalverzoek. Wij sturen de cadeaubon naar jouw adres.

Kies voor een ik-mis-de-babbel pakket!
Is er iemand binnenkort jarig? Wil je iemand een hart onder de riem steken of mis je zelf De Babbel gewoon heel erg? Wij bezorgen graag een ik-mis-de-babbel pakket bij je thuis! Let op! Dit geldt alleen voor mensen die in Apeldoorn wonen.
Wij hebben twee soorten pakketten; voor mannen en vrouwen. Een pakket bestaat bijvoorbeeld uit een mooie fles wijn (smaak naar keuze) of 5 verwenbiertjes, leuke give-aways, snoepjes/koekjes en een glas. De prijs voor dit pakket is € 15,95.

Hoe werkt het? Bestel jouw ik-mis-de-babbel pakket eenvoudig via ons bestelformulier. Maak een keuze welk pakketje graag wil ontvangen. Vul jouw gegevens in. Je ontvangt van ons een Tikkie betaalverzoek. Wij bezorgen het pakketje bij jou (alleen in Apeldoorn).Cadeaubon t.w.v:


Ik-mis-de-babbel pakket