Reserveren

Even

Reserveren

Telefonisch reserveren

U kunt bij ons alleen telefonisch reserveren voor lunch en diner.
Om telefonisch te reserveren bereikt u ons op 055-5 761 384.

Feesten & Groepsarrangementen

Bent u ook wel eens op zoek naar een locatie in het hartje van Apeldoorn? Of heeft u ook wel eens het idee om uw werkoverleg, presentatie, bedrijfsetentje, borrel of een andere gelegenheid in een andere omgeving te houden? En niet in de alom bekende kantine of kantoorruimte?
Wij bieden U de mogelijkheid om voor uw bedrijf een bijeenkomst te organiseren tussen 11.00 en 04.00 uur in een besloten omgeving doch voorzien van alle faciliteiten die uw bijeenkomst een extra dimensie kunnen geven.

Het gezellige

Café-Restaurant 'De Babbel'

Café-Restaurant ‘De Babbel biedt een diverse kaart met lekkere gerechten en een leuke atmosfeer. Maak nu een reservering in ons online reserveringssysteem.

babbel3-jpg20140316-22154-1423hdu_original

Boven-9-van-13

All-inclusive

Restaurant 'Boven'

Bij Restaurant “Boven” bieden wij een all-inclusive concept aan voor slechts €25,95.Voor deze prijs bieden wij u een drie gangen diner aan met een keus uit zeven voorgerechten, zeven hoofdgerechten en zeven desserts daarnaast is er een twee uur durend drank arrangement.Gedurende de twee uur dat uw drank arrangement geldt heeft u de keus uit verschillende huiswijnen, bier van de tap en alle frisdranken. Ons drie gangenmenu vernieuwen wij iedere drie á vier maanden.Wij zijn woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16:30.